Υφασμάτινα backdrop και frame, υφασμάτινοι τοίχοι προβολής και υφασμάτινα banners με ελαστικό ύφασμα τυπωμένο με τη μέθοδο sublimation. Διαθέσιμα σε ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων με όλα τα πλεονεκτήματα ενός υφασμάτινου backdrop και με την εγγύηση της έμπειρης ομάδας για υλικά και υπηρεσίες branding και markering, Branding Park!

Διαλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει ή απλά κάντε scroll down για να δείτε ολόκληρη την γκάμα των υφασμάτινων banners μας!

Υφασμάτινα Banners και Backdrops

Υφασμάτινο banner Vario Classic

Ένα διαφημιστικό υφασμάτινο banner που σας επιτρέπει να προβάλετε το μήνυμά σας από το έδαφος έως και 230 cm χωρίς ορατούς αρμούς. Μοντέρνο σχήμα για μια κλασική έκδοση.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Straight 43fi

Ένας διαφημιστικός τοίχος είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιλεγμένες λύσεις. Λόγω της ευελιξίας του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved 43fi

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved 43fi. Κατασκευή τύπου backdrop αποτελούμενη από συναρμολογούμενο σκελετό αλουμινίου και ελαστικές υφασμάτινες εκτυπώσεις sublimation.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Ring

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Ring. Στρόγγυλη κατασκευή τύπου backdrop από συναρμολογούμενο σκελετό αλουμινίου και ελαστικές υφασμάτινες εκτυπώσεις sublimation.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Horizontal

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Horizontal, είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Add

Υφασμάτινος τοίχος προβολής VARIO Add. Μια τέλεια ταιριαστή εκτύπωση προσκολλάται τέλεια στη δομή και μπορούμε να την αντικαταστήσουμε γρήγορα, για να προωθήσουμε ένα διαφορετικό προϊόν ή εκδήλωση.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Kite

Ο υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Kite είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, σε σχήμα Χ που εντυπωσιάζει κάθε φορά.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Serpentine

Ο υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Serpentine είναι ένας κυματιστός τοίχος που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε έναν εκθεσιακό ή συνεδριακό χώρο ή να ολοκληρώσετε τον χώρο της δεξίωσης.

Υφασμάτινη πλάτη προβολής Vario Slope

Υφασμάτινη πλάτη προβολής Vario Slope. Κατασκευή τύπου backdrop αποτελούμενη από συναρμολογούμενο σκελετό αλουμινίου και ελαστικές υφασμάτινες εκτυπώσεις sublimation.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Peak

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Peak. Παρά το ενδιαφέρον και εντυπωσιακό σχήμα του, η διανομή αυτού του διαφημιστικού τοίχου από ύφασμα δεν είναι περίπλοκη.

Υφασμάτινη αψίδα Vario Arch A

Υφασμάτινη αψίδα Vario Arch A. Το ασυνήθιστο, ενδιαφέρον σχήμα προσελκύει την προσοχή και η εγκατάσταση αυτού του υφασμάτινου τοίχου δεν είναι περίπλοκη.

Υφασμάτινη αψίδα Vario Arch B

Υφασμάτινη αψίδα Vario Arch B. Το ασυνήθιστο, ενδιαφέρον σχήμα προσελκύει την προσοχή και η εγκατάσταση αυτού του υφασμάτινου τοίχου δεν είναι περίπλοκη.

Υφασμάτινη αψίδα Vario Arch C

Υφασμάτινη αψίδα Vario Arch C. Το ασυνήθιστο, ενδιαφέρον σχήμα προσελκύει την προσοχή και η εγκατάσταση αυτού του υφασμάτινου τοίχου δεν είναι περίπλοκη.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario C-wall

O υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario C-wall, είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινο banner Vario Q-Ring

Το υφασμάτινο banner Q-Ring με το διαχρονικό, καθολικό σχήμα του και η απλή συναρμολόγηση του, το καθιστούν αυτό το προϊόν εξαιρετική επιλογή branding για κάθε περίσταση.

Υφασμάτινη αποθήκη Vario CR

Η υφασμάτινη αποθήκη Vario CR εκπλήσσει με τη λειτουργικότητα και τον απλό και αποτελεσματικό σχεδιασμό της καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τοίχος έκθεσης.

Υφασμάτινο display Vario Big Island

Το υφασμάτινο display Vario Big Island, είναι από τους μεγαλύτερους διαφημιστικούς τοίχους μας. Το μέγεθος σε συνδυασμό με την ενιαία εκτύπωση, δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Twist

Ο υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Twist προσφέρει μεγάλη επιφάνεια προβολής για το εικαστικό σας. Αποτελείται από σκελετό αλουμινίου σε κομμάτια που ενώνονται με ειδικά κλιπ, χωρίς να χρειάζεστε εργαλεία.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Wave

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Wave από σκελετό αλουμινίου και υφασμάτινη εκτύπωση υψηλής ποιότητας sublimation, χωρίς εμφανείς ραφές.

Υφασμάτινο σύστημα προβολής Vario Cone

Υφασμάτινο σύστημα προβολής Vario Cone, ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Craft

Ο υφασμάτινος τοίχος Vario Craft, είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινα Κρεμαστά Συστήματα

Vario Ringfloat

Το Υφασμάτινο banner Vario Ringfloat είναι ένα κρεμαστό σύστημα κατάλληλο για εκθέσεις. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δέχεται εκτύπωση μονής ή διπλής όψης και ξεχωρίζει με τον μοντέρνο του σχεδιασμό.

Vario Trapfloat

Το Υφασμάτινο banner Vario Trapfloat είναι ένα κρεμαστό σύστημα κατάλληλο για εκθέσεις. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δέχεται εκτύπωση μονής ή διπλής όψης και ξεχωρίζει με τον μοντέρνο του σχεδιασμό.

Vario Trifloat

Το Κρεμαστό σύστημα Vario Trifloat είναι ένα κρεμαστό σύστημα κατάλληλο για εκθέσεις. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δέχεται εκτύπωση μονής ή διπλής όψης και ξεχωρίζει με τον μοντέρνο του σχεδιασμό.

Vario Clover Mini

Το Κρεμαστό σύστημα Vario Clover Mini είναι ένα κρεμαστό σύστημα κατάλληλο για εκθέσεις. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δέχεται εκτύπωση μονής ή διπλής όψης και ξεχωρίζει με τον μοντέρνο του σχεδιασμό.

Vario Clover Max

Το Κρεμαστό σύστημα Vario Clover Max είναι ένα κρεμαστό σύστημα κατάλληλο για εκθέσεις. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δέχεται εκτύπωση μονής ή διπλής όψης και ξεχωρίζει με τον μοντέρνο του σχεδιασμό.

Vario Quadfloat

Το Vario Quadfloat είναι ένα κρεμαστό σύστημα κατάλληλο για εκθέσεις. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, δέχεται εκτύπωση μονής ή διπλής όψης και ξεχωρίζει με τον μοντέρνο του σχεδιασμό.

Υφασμάτινα Light Συστήματα

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Straight Light

Ένας διαφημιστικός τοίχος είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιλεγμένες λύσεις. Λόγω της ευελιξίας του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved Light

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved Light. Κατασκευή τύπου backdrop αποτελούμενη από συναρμολογούμενο σκελετό αλουμινίου και ελαστικές υφασμάτινες εκτυπώσεις sublimation.

Υφασμάτινα Frame