Τα κλασσικά συστήματα προβολής οφείλουν τη δημοτικότητά τους κυρίως στην καθολική διαθεσιμότητα. Ωστόσο, αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στην αποτελεσματικότητα που κρύβεται στην απλότητα της εφαρμογής τους.

Επιπλέον, ένα rollup banner είναι μια από τις λιγότερο περίπλοκες συσκευές, αλλά έχει μεγάλη αποίχηση σε πιθανούς αγοραστές των υπηρεσιών σας. Πάνω από όλα όμως τα διαφημιστικά συστήματα προβολής είναι μόνιμα αντικείμενα, που προορίζονται για πολλά χρόνια και πολλαπλή χρήση. Χάρη στη συμπαγή δομή και τα καλύτερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, μπορούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, δοκιμασμένα σε διάφορες συνθήκες, βρίσκοντας την ιδανική λύση για κάθε διαφημιστική σας ανάγκη.

Διαλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει ή απλά κάντε scroll down για να δείτε ολόκληρη την γκάμα των προϊοντων μας!

Rollups

Εντυποθήκες δαπέδου

Πτυσσόμενες Επιγραφές

Πτυσσόμενη Επιγραφή A-Boards Hips

Η Πτυσσόμενη Επιγραφή A-Boards Hips, είναι κατασκευασμένη από πλαστικό - πολυστυρένιο, οι ιδιότητες του οποίου εγγυώνται την ανθεκτικότητά του για χρόνια.

Πτυσσόμενη Επιγραφή OWZ Snap

Πτυσσόμενη Επιγραφή OWZ κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο τεχνολογίας OWZ ("Open-Insert-Close"). Χάρη σε αυτή την απλή λύση, η αντικατάσταση των γραφικών δεν είναι δύσκολη.

Κλασσικά συστήματα προβολής που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη σας.

Rollups, Pop-up displays, εντυποθήκες δαπέδου και πτυσόμενες επιγραφές δαπέδου κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Συστήματα που αυξάνουν την προβολή του brand σας σε κάθε είδους εμπορική έκθεση, διαφημιστική καμπάνια, προωθητική ενέργεια ή ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους ως επιπλέον διαφήμιση.

Ανθεκτικά υλικά, που θα κρατήσουν χρόνια.

κλασσικα-συστηματα-προβολης