ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Straight 43fi

Ένας διαφημιστικός τοίχος είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιλεγμένες λύσεις. Λόγω της ευελιξίας του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved 43fi

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved 43fi. Κατασκευή τύπου backdrop αποτελούμενη από συναρμολογούμενο σκελετό αλουμινίου και ελαστικές υφασμάτινες εκτυπώσεις sublimation.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Ring

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Ring. Στρόγγυλη κατασκευή τύπου backdrop από συναρμολογούμενο σκελετό αλουμινίου και ελαστικές υφασμάτινες εκτυπώσεις sublimation.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Horizontal

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Horizontal, είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Add

Υφασμάτινος τοίχος προβολής VARIO Add. Μια τέλεια ταιριαστή εκτύπωση προσκολλάται τέλεια στη δομή και μπορούμε να την αντικαταστήσουμε γρήγορα, για να προωθήσουμε ένα διαφορετικό προϊόν ή εκδήλωση.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Kite

Ο υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Kite είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, σε σχήμα Χ που εντυπωσιάζει κάθε φορά.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Serpentine

Ο υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Serpentine είναι ένας κυματιστός τοίχος που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε έναν εκθεσιακό ή συνεδριακό χώρο ή να ολοκληρώσετε τον χώρο της δεξίωσης.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Peak

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Peak. Παρά το ενδιαφέρον και εντυπωσιακό σχήμα του, η διανομή αυτού του διαφημιστικού τοίχου από ύφασμα δεν είναι περίπλοκη.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario C-wall

O υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario C-wall, είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινη αποθήκη Vario CR

Η υφασμάτινη αποθήκη Vario CR εκπλήσσει με τη λειτουργικότητα και τον απλό και αποτελεσματικό σχεδιασμό της καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τοίχος έκθεσης.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Twist

Ο υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Twist προσφέρει μεγάλη επιφάνεια προβολής για το εικαστικό σας. Αποτελείται από σκελετό αλουμινίου σε κομμάτια που ενώνονται με ειδικά κλιπ, χωρίς να χρειάζεστε εργαλεία.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Wave

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Wave από σκελετό αλουμινίου και υφασμάτινη εκτύπωση υψηλής ποιότητας sublimation, χωρίς εμφανείς ραφές.

Υφασμάτινο σύστημα προβολής Vario Cone

Υφασμάτινο σύστημα προβολής Vario Cone, ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Craft

Ο υφασμάτινος τοίχος Vario Craft, είναι ένα μοντέρνο σύστημα προβολής, που φέρνει την επανάσταση στην οπτική επικοινωνία του brand σας.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Straight Light

Ένας διαφημιστικός τοίχος είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιλεγμένες λύσεις. Λόγω της ευελιξίας του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved Light

Υφασμάτινος τοίχος προβολής Vario Curved Light. Κατασκευή τύπου backdrop αποτελούμενη από συναρμολογούμενο σκελετό αλουμινίου και ελαστικές υφασμάτινες εκτυπώσεις sublimation.

Go to Top