Η νέα τάση στα συστήματα προβολής

Τα digital displays δεν είναι μόνο ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Adsystem, είναι προϊόντα φτιαγμένα για τον 21ο αιώνα που προσφέρουν νέες δυνατότητες για τους πελάτες μας.

Μια διαφημιστική οθόνη βασισμένη στην τεχνολογία LED, είναι ένα όλο και πιο συχνό στοιχείο στον χώρο της διαφήμισης. Γι’ αυτό προσθέσαμε στην οικογένεια των προϊόντων μας τα digital displays, διαφημιστική οθόνη LCD καθώς και LED video wall για ένα περίπτερο πολυμέσων. Τα προϊόντα της σειράς adWideo είναι μια πρόταση για τους γενναίους ανθρώπους που θέλουν να προσαρμοστούν γρήγορα στον μεταβαλλόμενο κόσμο και που εκτιμούν την ανεξαρτησία και την αντιδραστικότητα.

Ιδανικά για όλα τα περίπτερα εμπορικών εκθέσεων, τα μοντένα digital displays προσθέτουν καινούρια σημεία προβολής που τραβούν τα βλέμματα των επισκεπτών σε κάθε έκθεση. Επιπλέον οι οθόνες LED είναι πλήρως συμβατές με το MFrame εκθεσιακό σύστημά μας, επεκτείνοντας τις δυνατότητες χρήσης τους όταν χρησιμοποιούνται συνδυαστικά.

Πληροφορίες, ψυχαγωγία ή προβολή;

Γιατί όχι όλα ταυτόχρονα; Μπορείτε να δείξετε ό,τι θέλετε και όποτε θέλετε! Βρείτε προϊόντα με οθόνες LCD, το περιεχόμενο των οποίων μπορείτε να δημιουργήσετε και να αλλάξετε μόνοι σας ανά πάσα στιγμή. Οι οθόνες LCD προσφέρουν σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά το περιεχόμενο που παρουσιάζεται σε αυτές. Μπορείτε να ανεβάσετε ταινίες, παρουσιάσεις ή εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, σε αυτές.

Τα πάνελ adVideoWall, όταν συνδυάζονται με υφασμάτινες εκτυπώσεις των περιπτέρων, θα κάνουν αξέχαστη εντύπωση στους επισκέπτες – το περίπτερό σας θα γίνει γεμάτο ζωή και θα ξεχωρίσει από το πλήθος. Δείτε μόνοι σας τι ευκαιρίες σας δίνει και βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό!